Necron Kft.   Telefon: +36 (1) 236-0568 vagy +36 (1) 349-7746     info[@]necron.hu
Bejelentkezés Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár
A kosárban
0 termék

A NECRON Kötőelemgyártó és forgalmazó Kft. 1995-ben alakult családi vállalkozás. Cégünk elsősorban gépipari kötőelemek, csavarok nagykereskedelmével és beszállításával, valamint gyártásával foglalkozik Budapesten. Több éves sikeres üzleti tevékenységünknek köszönhetően ma már több hazai és külföldi összeszerelő üzem (közúti és vasúti) gépipari ill. elektronikus készülékeket és villamos berendezéseket gyártó vállalat kiemelt beszállítójaként működünk.

Kinálatunkban közel 70 000 féle terméket tudunk raktárról vagy rövid határidővel szállítani (hatlapú csavarok, metrikus csavarok, belsőkulcsnyílású, csavarok, alátétek, anyák, facsavarok, lemezcsavarok, szegecsek, düblek, popszegecsek, építőipari termékek) illetve standard (DIN-, ISO és MSZ-szabvány szerinti) kötőelemek mellett speciális csavarok, anyák, alátétek, szegecsek és alkatrészek kivitelezését is vállaljuk műszaki rajz vagy minta alapján, 5.8, 8.8, 10.9, 12.9, sav- és rozsdamentes A2 és A4, műanyag, sárgaréz és alumínium, minőségben.

Emellett nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk, ahol csavarboltok, barkácsboltok és csavar kereskedők igényeit elégítjük ki óriási csavar, kötőelem választékunkból. Vállalkozásunk kereskedelmi központja a Budapest XIII. Kerület, Szabolcs u. 8. szám, alatt található.

  • Ajánlatkérések, megrendelések leadására lehetőséget biztosítunk akár telefonon, akár faxon keresztül, de az Internetet aktívabban használók számára honlapunkon külön felhasználói felületet alakítottunk ki erre a célra.
  • Vállaljuk a megrendelések ütemezés szerinti, határidőkre történő rendelkezésre bocsátását.
  • A vevő igényének és megrendelés nagyságának alapján lehetőség van az áru
    - telephelyen történő átvételére,
    - postai csomagban küldésére,
    - házhoz szállítására.
  • Áraink kialakításakor figyelembe vesszük vevőink érdekeit. Törekszünk arra, hogy árainkat hosszú távon alkalmazzuk, ez által biztosítva a tervezhetőséget. Természetesen függünk beszállítóinktól és a világpiaci eseményektől, ezért fenntartjuk a jogot az árváltoztatásra.
Iratkozzon fel hírlevelünkre, értesüljön legfrisebb akciós ajánlatainkról
Copyright © 2000-2017 Necron kft. All rights reserved.
Positive SSL Wildcard